Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Milliárdokat fizetne a Facebook Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 11.
ImageKőkemény magyar forintban számolva sok milliárdot, dollárban mérve százmilliókat fizetne a Facebook a nagy lemezkiadóknak és a zeneipar más képviselőinek, hogy jogtiszták legyenek a felhasználók által feltöltött videókban található zenék.
Tovább...
 
Sok ezren látogattak ki vasárnap a börgöndi Légiparádéra Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 11.
Városunkban születhet újjá a magyar tervezésű és Székesfehérváron épített Nemere: az 1936-ban világrekordot repülő vitorlázó újjáépítéséhez társadalmi összefogást kezdeményeztek a Börgöndi Repülőnapon. A programhoz kapcsolódóan a Légiparádén megjelent több, a legrégebbiek közül megőrzött és repülőképes hazai gyártású, illetve tervezésű vitorlázó repülőgép.
Tovább...
 
Surdát végleg elfújta a forró szél Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 10.
Borivoje Surdilovics, ikonikus név a középkorú és idősebb generáció számára. Ő volt mindenki Surdája a 80-es évek elején hihetetlen népszerűségnek örvendő jugoszláv filmsorozat, a 10 részes Forró szél (Vruć vetar) epizódjai során.
Tovább...
 
Tóvárosi Őszköszöntő Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. szeptember 10.
ImageBenépesült péntek délután a Tóvárosi Általános Iskola előtti tér. Minden korosztálynak kedveztek a Tóvárosi Őszköszöntő programjai, amelynek résztvevőit Törő Gábor országgyűlési képviselő és Mészáros Attila önkormányzati képviselő köszöntötte. A színpadi műsor mellett egészségügyi szűrővizsgálatokkal várták a városrészben élőket.
Tovább...
 
Székesfehérvári Királyi Napok, nézői szemmel Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2017. szeptember 10.
ImageLezárult a Székesfehérvár Megyei Jogú Város és a Fehérvári Programszervező Kft. közös fotópályázata: a kiírók Székesfehérvári Királyi Napok, az én szememmel címmel keresték a város augusztusi összművészeti fesztiváljának emlékezetes pillanatait megörökítő amatőr fotókat.
Tovább...
 
Hamarosan befejezik a Túrózsáki úti szabadidőpark és sétány földmunkáit Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 08.
Helyszínbejárást tartott az épülő Túrózsáki úti szabadidőpark és sétány területén Östör Annamária önkormányzati képviselő és Bozai István városgondnok. A földmunkák körülbelül egy hét múlva befejeződnek, a 246 millió forintos beruházás várhatóan november 30-ra készül el.
Tovább...
 
A Városházán járt Fehérvár Szépe és az udvarhölgyek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 08.
A Városházán köszöntötte a 2017-es Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynőjét, udvarhölgyeit és a tavalyi verseny győztesét dr. Cser-Palkovics András polgármester. A lányok számára a verseny ugyan véget ért, de háziasszonyként több rendezvényen részt fognak venni, és nagykövetei lesznek a következő versenynek.
Tovább...
 
Fizikoterápia, mint a fájdalomcsillapítás egyik eszköze Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. szeptember 08.
ImageFájdalom? Volt – nincs! Csak vegyen be egy ilyet vagy egy olyat, amely recept nélkül kapható, és a fájdalom azonnal megszűnik! – ömlenek felénk a reklámok, és sokan hajlamosak első és utolsó megoldásként (is) a gyógyszerekhez fordulni, ha fájdalmat éreznek testük adott részein. Sajnos.
Tovább...
 
A Börgöndi Repülőnapra vasárnap várják a családokat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 08.
ImageVasárnap rendezik a Börgöndi Repülőnapot: a technika iránt érdeklődők színvonalas családi napon vehetnek részt fantasztikus bemutatókkal, az L-29 Delfin típusú sugárhajtású kiképző géppel és egyedülálló, repülőképes oldtimerekkel. A legendás Nemere újjáépítésére társadalmi összefogást hirdetnek, a projektről a Nemere sátorban hallhatók majd előadások.
Tovább...
 
Nyárbúcsúztató családi nap lesz a Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. szeptember 08.
ImageAz Európai Unió és az Európai Szociális Alap támogatásával szervez Nyárbúcsúztató rendezvényt a Fúzió Egyesület szeptember 8-án, pénteken 16 órától.
Tovább...
 
Lélegzetelállító 3D animáció a Nemzeti Emlékhelyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. szeptember 08.
ImageÉpphogy véget ért a Székesfehérvári Királyi Napok látványos programsorozata, máris újabb ámulatba eshetünk a Belvárosban. A Kulturális Örökség Napjaira készülve a Nemzeti Emlékhelyen, szeptemberi hétvégéken fényfestés idézi fel az egykori koronázó templomot. A 3D vetítéseket pénteki és szombati estében, három időpontban is megtekinthetjük.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11650 - 11660 / 20492